Start verkoop nieuwbouw project Van Teijlingen succes

hooghkamer-componistenbuurt-teylingen-nieuwbouwwoningenZaterdag 5 juli was de start de verkoop van nieuwbouwproject Van Teijlingen. In de woonwinkel van Vestia Westland, waar de start verkoop was, was een grote toestroom aan geïnteresseerden in een nieuwbouw eengezinswoning nabij het centrum van Naaldwijk: ruim 100 gezinnen, koppels en alleenstaanden schreven zich in.

Mensen die er zaterdag niet bij konden zijn, kunnen zich nog steeds inschrijven. Het inschrijven op het opvragen van een brochure kan via onze makelaar Timpaan Makelaardij, Leeghwaterplein 45, 2521 DB te Den Haag. Het telefoonnummer is (070) 356 51 50. Ook is meer informatie te vinden op www.woonwaardevol.nl. Dinsdag 15 juli om 17.00 uur sluit de inschrijving. De volgorde van verkoop wordt voor dit project bepaald door de inschrijvingsduur in het Woningzoekendensysteem Nieuwbouwkoopwoningen Westland. Inschrijven in dit systeem kan via de gemeente Westland op www.gemeentewestland.nl.

Ruime eengezinswoningen

Nieuwbouwproject Van Teijlingen bestaat in totaal uit 31 eengezinswoningen, waarvan er 17 worden verkocht en 14 verhuurd. Alle woningen bestaan uit drie verdiepingen, met drie of vier slaapkamers. Ook hebben de woningen een voor- en achtertuin met berging. De locatie van het project is ideaal te noemen. De woningen zelf liggen namelijk in de rustige gezinswijk Lage Woerd, met daaraan grenzend de knusse Geestweg voor de dagelijkse boodschappen. Maar binnen een paar minuten ben je ook al in het levendige centrum van Naaldwijk!

Keuze in wonen

Met dit project, waarvan dit najaar nog de eerste paal de grond in gaat, is Vestia Westland een stap dichterbij haar doelstelling om tot 2015 zo’n 450 nieuwbouwwoningen in het Westland te realiseren. Deze nieuwbouwproductie bestaat uit een gevarieerd woningaanbod dat past bij de huidige en toekomstige bevolkingssamenstelling. Vestia Westland waakt ervoor dat het aanbod van sociale huurwoningen in de regio op peil blijft. http://www.vestia.nl